Bányász Réka

Segítséget kérni, támaszt keresni válságos helyzetben – egyik legnagyobb erőforrásunk. Annak, aki szakértő támogatásért fordul hozzám, szeretném átadni a hitemet, hogy a problémákra vannak megoldások, és a sebek begyógyíthatóak. Minden szakmai tudásommal és tapasztalatommal arra törekszem, hogy a hozzám fordulónak azt a segítséget nyújtsam, amire személyesen és aktuálisan szüksége van.

Több mint tízéves munkatapasztalatom során dolgoztam szülőkkel, gyerekekkel, párkapcsolatban élő és egyedülálló felnőttekkel minden életkorban. Bármilyen is legyen a helyzet és a probléma, minden terápiás folyamatban van valami közös: (általában) ketten kellünk hozzá, teljes valónkkal, személyiségünkkel, őszintén; és közös munkával, egymásra hatva valamilyen változást hozunk létre. A terápiás tér, a terápiás kapcsolat különleges – bensőséges, védett, ítélkezéstől mentes –, minden érzést, gondolatot, élményt befogad, minden titkot megtart, és ami benne történik, mégis az egész életre kihat. Az enyémre is. Köszönöm régi és új klienseimnek, szövetségeseimnek.

Szakmai tapasztalataim között szerepel felsőoktatásban szerzett oktatói és kutatói tevékenység, gyermek- és felnőtt pszichológiai tanácsadás, egyéni és csoportos pszichoterápia, pedagógiai szakszolgálati tevékenység és szakfordítói munka.

Jelenleg magánrendelésemen egyéni felnőtt pszichoterápiával foglalkozom, és relaxációs, önismereti, valamint terápiás kiscsoportokat tartok. A terápia menetéről, az alkalmazott módszerekről bővebb információk találhatók a weboldalamon