Szolgáltatás

Konzultáció

Az első találkozás, esetfelvétel, tanácsadás ingyenes szolgáltatásunk.

Kezelés

A rendelőben elvégzett kezeléseink: dentálhigiéniai ellátás, fogmegtartó kezelések, fogpótlások készítése, kisebb szájsebészeti beavatkozások, fogszabályozás. Gyermek és felnőtt pszichológiai tanácsadás, egyéni pszichoterápia.

Együttműködés

Együttműködő kollégáink (szájsebész, parodontológus, gnathológus, endodontus, logopédus, gyógytornász, légzésterapeuta) budapesti, szentendrei és pomázi rendelőikben várják pácienseinket.

feature-5.png

Dentálhigiéniai ellátás

Legfontosabb a kórfolyamatok megelőzése a mindennapokban és különösen a fogszabályozó kezelés során a tökéletes szájápolás elsajátításával. Ebben dentálhigiénikusaink nyújtanak segítséget, továbbá a fogak tisztításában, polírozásában, a fogkövek eltávolításában, a fogfehérítésben.

feature-8.png

Fogmegtartó kezelések és fogpótlások

Egyaránt magában foglalja a barázdazárást, a fogak esztétikus töméssel vagy betéttel való ellátását, a gyökérkezelést, az esztétikus kerámia, zircon vázas és fém-kerámia rögzített pótlásokat, kombinált és kivehető fogműveket, valamint a szájsebész kollégáinkkal való együttműködés során az implantátumra készülő fogpótlásokat.

feature-4.png

Gyermekfogászat és fogszabályozás

Rendelőnket sok gyermek látogatja. Célunk megnyerni a kicsik bizalmát, megmutatni, hogy a fogorvostól nem kell félni.
A szép fogazat a szabályos fogsornál kezdődik. Ha a fogazat helyzeti rendellenességeit nem ismerik fel és nem kezdik idejében kezelni, az nem csupán esztétikai kívánnivalókat hagy maga után, hanem a fogak szabálytalan érintkezését, fogtúlterhelést és akár állkapocs ízületi problémákat is eredményezhet. Az egymásra torlódott fogaknál a fogszuvasodás és az ínybetegségek előfordulásának valószínűsége is nagyobb.

feature-6.png

Pszichológiai szakrendelés